Joska Soos -Yurek Onzia

 
Beste vrienden en vriendinnen, dichte en verre kennissen,
Mijn boek "OUDE KENNIS VOOR NIEUWE TIJDEN - LEVEN & LESSEN VAN DE SJAMAAN JOSKA SOOS'' is al een hele tijd niet meer in de reguliere handel verkrijgbaar en ook elders nog nauwelijks te vinden.
Omdat mensen me er naar blijven vragen & omdat ik de opgetekende kennis en informatie graag wil blijven doorgeven (en ook om de soms exuberante prijzen in de antiquariaten te counteren), overweeg ik om het opnieuw uit te brengen in eigen beheer.
Om te kunnen inschatten of dit haalbaar is en een idee te hebben van oplage, wil ik graag weten wie er interesse heeft in een exemplaar/exemplaren, voor zichzelf, vrienden, vriendinnen, kennissen, nageslacht, werking, spiritueel centrum, leesclub, school, als cadeau….  
Ondertussen mocht ik al 95 voorbestellingen voor de herdruk, dus als dit zo doorgaat, ligt die weldra binnen handbereik. 
Wil jij nog graag intekenen? Of ken je iemand die je hiermee een plezier wil/kan doen? Dan kan je vanaf vandaag voorbestellen via dit mailadres, met je naam en aantal gewenste exemplaren.
De prijs zal wellicht op 24,99 euro (excl. verzendkosten) per exemplaar komen, op aanvraag schrijf ik er een persoonlijke opdracht in.
Meer info over persoonlijke sjamanistische sessies, belevingsavonden, themadagen en workshops in binnen-en buitenland op aanvraag.
Stuur dit bericht gerust door naar andere geïnteresseerden.
Vrolijke lentedag,
Yurek
****
"OUDE KENNIS VOOR NIEUWE TIJDEN - LEVEN & LESSEN VAN DE SJAMAAN JOSKA SOOS”
- Het bijzondere leven en de wonderlijke inzichten van de Hongaarse sjamaan Joska Soos -
In “Oude Kennis voor nieuwe Tijden” bundelt Yurek Onzia de ervaringen en inzichten die hij opdeed tijdens zijn opleiding en verblijf bij de Hongaarse sjamaan Joska Soos zaliger.
Via het verhaal over de omzwervingen en het leven van deze bijzondere 85-jarige man en de lessen die Onzia bij hem ontving, komen we meer te weten over de (praktische) mystiek van het sjamanisme en over de sjamanistische levensbeschouwing, maar ook over antieke mythes, de wortels van de wereldreligies, Tibetaanse klankschalen, witte magie, archetypische symbolen, energieleer, karma, de snaartheorie, numerologie, kabbala, acupressuur, de psychologie van Carl Gustav Jung, helende keelzang, mystieke lama’s, druïden, dansende derwisjen en dubbeldraaiende chakra-wielen.
Het werd een uniek en kostbaar document, niet in de laatste plaats omdat Joska Soos een van de laatste authentieke Europese sjamanen is.
Hij stamt uit een oude sjamanenclan en werd in de jaren 20 opgeleid door de lokale paardensmid annex dorpssjamaan in een klein dorp ten zuiden van Boedapest, en is dus een van de laatsten die deze oude kennis rechtstreeks kon doorgeven. Die kennis vulde hij aan met eigen inzichten, die hij opdeed tijdens zijn verblijf bij een groep Tibetaanse lama’s van de Karmapa-orde in Londen, en zijn jaren bij de Rozenkruizers en de vrijmetselaars in Brussel.
- Joska Soos overleed op 15 augustus 2008. Dit boek is zijn spirituele testament. 
 
 
 
Oude Kennis cover.jpeg

Blijf op de hoogte van tips en evenementen. Schrijf in op onze nieuwsbrief! INSCHRIJVEN