Droomopstelling

DROOMOPSTELLINGEN

Workshop met Barbara Van Dael op Zondag 8 maart van 10 – 17u


Wat ?

DROMEN ZIJN VERHALEN VAN DE ZIEL

Nachtelijke dromen vormen een bijzondere toegangspoort tot de grotere zielenwereld. We benaderen de droom als een werkelijkheid op zich, onderzoeken welke psychodynamieken er spelen, maken deze zichtbaar via opstellingswerk en verbinden ze met je waakleven.  Dromen vormen een eigen werkelijkheid die ook door de dromer als reëel wordt ervaren. Hierin zijn niet alleen de personages maar ook dieren, planten en zelfs voorwerpen bezield, ze kennen er een eigen bestaan. We gaan op ontdekkingsreis en verbinden wij ons met wat zich toont in de droom.  Droomonderzoek verbindt je met je levensessentie en inspireert je in het zoeken naar je eigen authentiek antwoord op wat het leven je brengt.

Praktisch ?
Zondag 8 maart
Toekomen tussen 9u30 – 9u45
Start stipt om 10u
We werken van 10u – 12u30 en van 13u30 – 17u
Kostprijs hele dag : 60€
Inschrijven via contact@thekeyoflife.be
Workshop kan doorgaan vanaf 8 inschrijven

Meebrengen ?
Lunch
Liefst één of meerdere eigen nachtelijke dromen. Dit kunnen flarden zijn of zelfs het gevoel waarmee je wakker geworden bent. Het is niet verplicht om een eigen droom mee te brengen. Het zal ook afhangen van het aantal mensen die een droom wilt inbrengen of je eigen droom aan bod zal komen. We bepalen op het moment zelf wie zijn/haar droom kan inbrengen.

Tips om je dromen beter te onthouden  :
- gaan slapen met de intentie om je nachtelijke droom te onthouden
- je legt een boekje en pen naast je bed om de droom te noteren
- wat ook helpt : je drinkt ‘s avonds voor je gaat slapen een paar glazen water. Als je dan ‘ s nachts wakker wordt om te gaan plassen is de kans groot dat je je je droom herinnert.

Wij voorzien?
Koffie, thee en een koekje.
Wie graag soep lust tijdens de middag kan er eentje bestellen voor 2 euro...vermeld dit bij je inschrijving.

Begeleiding ?Barbara Van Dael
is geboren in 1974, getrouwd en moeder van 3 kinderen.
Master in de Orthopedagogiek, Therapeut en keramiste.  

Doorheen haar werk met vele verschillende doelgroepen en haar persoonlijk leven is ze zeer gefascineerd door de diversiteit, flexibiliteit en veerkracht van mensen en het leven zelf.

Dit bracht haar bij de boeiende wereld van het nachtelijk dromen die ze onder de deskundige leiding van Annamaria Bosmans van de Gulden Snede leerde exploreren.

 www.barbaravandael.be

 

Blijf op de hoogte van tips en evenementen. Schrijf in op onze nieuwsbrief! INSCHRIJVEN